tirsdag 11. januar 2011

Kjøkkenet vårt!


Da var kjøkkenmonteringen i full gang og vi er nesten ferdige, bare øyen som skal vært i midten som mangler og litt listing++.
Vi var veldig spente på hvordan det ville bli og vi er SUPER fornøyde så langt!! :)
Kan nesten ikke vente med å begynne å bruke det, gleder meg masse til å komme i orden!!:)
Blir en STOR overgang fra det vi har idag så blir tomt i de fleste skuffer og skap i begynnelsen, men det fylles vel fort nok opp!? ;)Men hva skal vi velge inne i gruen? Fliser eller bare en glass plate? Noen tips?? :)
Ha en fin dag!!
Tar med et vinterbildet av huset også ;)
-Cecilie :)
7 kommentarer:

 1. NYDELIG!!! Du må jo glede deg i stykker. :) Legger meg til som følger og legger deg i lista på siden min. Her blir det artig å følge med!

  Ha en fin kveld. Klemmer

  SvarSlett
 2. Ja et var lenge siden noen innlegg fra deg ja...JA det går da sånn i rykk og napp...Flott kjøkken ja! Hvor er det fra? JA vi setter spaden i jorda i april.....litt mer ventetid for oss...blir artig å følge med deg....du må legge ut flere bilder av huset inni ja....Klem

  SvarSlett
 3. Glemte å si at vi også skal ha grue, og skal ha hvite fasett slipte flis inne i gruen. De skal legges i mursteinsmønster. Vet du hvilke flis jeg mener? Glassplate er også stilig og da kan man jo ha en flott tapet bak! Blir gøy å se hva du velger! Sjakkmønster er også morsomt....uansett kommer det jo ann på hva man har ellers under kjøkkenbenken...vi skal ha noe annet der....

  SvarSlett
 4. Ja der lærte jeg noe nytt....ja flisene heter subway ja....hmmm...har vel hørt det, men var vel ikke helt klar over det....hehe....ja det blir sikkert super fint....siden jeg skal har de selv:-)

  SvarSlett
 5. Så morro at dere blogger! Vi følger med :D

  Mvh oss to på Maleriet.

  SvarSlett
 6. ...også har du linket oss også! Takk for det, det var hyggelig for oss.

  T&H

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren :)