mandag 31. januar 2011

Enda flere kjøkkenbilder..
Nå er kjøkkenet enda mer ferdig så da måtte jeg legge ut noen fler bilder. Resten av huset ser jo ut som en byggeplass enda så det er ikke så spennende. Men skal få tatt litt bilder rundt om i huset etterhvert.
Veldig gøy med et rom som er så "ferdig" som dette. Man kan liksom føle litt på hvordan det blir å bo her, gleder meg!! :) Vi har også valgt å ha en slags steintapet inne i gruen. Tror det blir fint!!! :) Mangler knotter og håndtak. Må bare finne noen vi liker, noen tips??? :)

Legger ut et bildet av den andre delen av kjøkken som spisestuen skal stå i også, litt rot men det er bare å se bort ifra ;)
Ha en finfin kveld!! :)
-Cecilie
6 kommentarer:

 1. WOW...litt av et kjøkken!!
  Dette blir fint :) Legger meg til som følger jeg - er jo veldig spent på å se mer av huset ;)

  Ha en fin kveld!
  Karina

  SvarSlett
 2. Det kommer til å bli ett rå lekkert kjøkken!
  gleder meg til å se det ferdig! :)

  Anette

  SvarSlett
 3. Veldig fint ja! Ligner litt på det som vi skal ha:-) Ligger tegninger inne hos meg da...:-) Tåler steintapeten vask? Det hørtes jo stilig ut, selv om jeg ikke helt kan forestille meg hvordan den ser ut.... Blir artig å se videre! Klem

  SvarSlett
 4. Ja det er litt artig med noe annerledes enn alle andre, men skal nok ha sånne hvite fasett flis likevel vi da....skal ha litt glitter i fugen som en liten prikk over i`en. Ellers ligger det nå tegninger som du kan se på bloggen av kjøkken tegningene ja...to unnlegg med bilder som ikke vistes, men så gikk det. Ellers er det også bilder av nabihuset som har støpt sokkelteasjen...artig å se. Vi begynner vel å grave før påske...enda litt ventetid...Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 5. hehe...ble noen skriveleifer der ser jeg...gikk veeeldig fort...

  SvarSlett
 6. Kjempelekkert kjøkken! :)

  Så heldige dere er som får så stor plass :D

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren :)