søndag 13. februar 2011

Valget ble..

tapet inne i gruen og det ble vi veldig fornøyd med (anbefaling av Maleriet Fargehandel)!! :)
Har tatt litt bilder men den er mye finere i virkeligheten!! :) Vi skal lakkerer den slik at den tåler vask og at "steinene" setter seg mer fast.
Vi tenkte også på glassplate, men var redd for at tapeten skulle miste det lille av glittring som er i den.

Nå er mannen i huset i full gang med sparkling av 2 etg (for en jobb!!!) og jeg maler lister, så det går fremmover.. :) Vi har også vært å tatt en titt på trappen vår som vi skal ha i hallen. Den blir såå fin!! :) Gleder meg til å få den i hus!!

Nå har jeg bakt "Verdens Beste" til morsdagen i dag, så nå skal vi snart på kaffebesøk til mormor og morfar <3Ha en fin morsdagsfering!!! :)


-Cecilie


7 kommentarer:

 1. Der var den på plass ja! Flinkiser.
  Alle tøffinger har slik tapet vettu, sånn som eksempelvis Trude, jeg, du og Halvor Bakke ;P (så det på 4 rettes middag, eller hva det var sist runde)

  Heidi

  SvarSlett
 2. Hei igjen! Ja vi er da snart igang med prosessen...april kommer fort...men man er da litt utålmodig også...har jo bygd et par ganger før vi da, så vi vet nå hva vi går til..:-)

  Ble utrolig lekkert med den stein tapeten ja! Har du flere bilder av huset da? Så spent jeg vettu! Er stilen som kjøkkenet ser det virkelig ut til å bli utrolig lekkert og veldig delikat! Gleder meg til å se mer:-)

  SvarSlett
 3. He he...ja alle sier jo at det er den 3 gangen man bygger at man blir fornøyd...og det blir jeg litt prestasjonsangst av.... Enn om det nå ikke blir helt perfekt?? JAja...Noen feil er jeg helt sikker på at det blir også 3 gang...trender endrer seg, og man må velge etter pengeboka..Ja sånn er det...Kan ikke alltid velge fra øverste hylle..Da blir det noen kompromiss løsninger... Uansett er jeg rimelig sikker på at det blir få feil denne gangen, da vi har god erfaring og det må vi jo ta med oss... 3 barn er kommet til på 3 husbyggingsperioder,(ikke 3 graviditeter da jeg fikk to på en runde:-) Veldig praktsik!) og det preger jo både hus og prosess... Gud hvor barn sliter hus...helt utrolig! Nå blir det nok grove materialer og mørkere farger...skal aldri ha så lyse vegger igjen...føler jeg vasker barnehender overalt på veggene...

  Jeg har nok også skiftet litt stil ja på disse årene og heller mer og mer mot herskapelig, klassisk, litt grov og rustikk stil. Jeg er ikke helt shabby nei. Var nok mer moderne i stilen før..Nå er jeg blitt gamlere...hmmm..og med det kommer den lune stilen snikende inn...Jeg vil ha det varmt rundt meg:-) Mannen ikke helt enig, men hvem hører på han?? haha...Ja du får følge med....vært å kjøpt noe nips i dag som jeg skal legge ut etterhvert....fra Mille Moi:-) Klem

  SvarSlett
 4. Kjøkkenet ditt er bare noe av det nydeligste jeg har sett!! Hvilken leverandør har dere brukt? Gleder meg til å se bilder når huset er ferdigstilt :)

  SvarSlett
 5. Hei Cecilie!
  Kom akkurat over bloggen din, blir nok ikke siste gang jeg er innom:)
  Vi er litt i samme prosess, men starter ikke å bygge før snøen er borte. Men det går fort det og:)
  Utrolig flott kjøkken, veldig veldig likt det jeg har fårtt tegnet! Både med grue, øy, stil og farge. Gøy å se det live! Ser jeg at jeg ikke er helt på jordet:)

  Klem fra Margit

  SvarSlett
 6. Heisan :)
  Fant deg inne hos Maleriet Fargehandel. Så flott kjøkken dere har! Lekkert :)
  Legger meg til som følger, og gleder meg til å se kjøkkenet helt ferdig :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 7. Hei! :)

  Kjempelekker tapet!! Men tror du ikke lakk vil dempe glitringen mer enn glass....?

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren :)